Ofte Stillede Spørgsmål

Vi ønsker at pakke dine varer og få dem sendt afsted til dig så hurtigt som muligt, men skulle det ske, at du nu har fortrudt købet, bestilt en forkert størrelse eller lignende, så kontakt os så hurtigt som muligt, så vi kan nå at hjælpe dig, inden din ordrer er sendt afsted. Hvis ordren er sendt afsted, skal pakken returneres til May.

Du returnerer ved at følge vejledningen her: https://return.shipmondo.com/itsmay

Det koster 49,50 kr. at returnere til itsmay.dk. 

Hvis du har brug for hjælp til at ombytte en vare, kan du følge vejledningen her: https://itsmay.dk/pages/returnering Det koster 49,50 kr. at returnere til itsmay.dk.

Du har 14 dages fuld returret.

Når du har afgivet din bestilling, sender vi dig en e-mail med oplysninger omkring din ordrer. Inden for 2 hverdage vil vi have pakket din bestilling og sendt den afsted til dig. Så snart vi har sendt ordren afsted, vil du modtage endnu en e-mail fra os med tracking-informationer, så du har mulighed for selv at følge din ordre. Der kan gå op til 24 timer fra du modtager vores e-mail til du kan se tracking-oplysninger om din pakke.

Vi ønsker at pakke dine varer og få dem sendt afsted til dig så hurtigt som muligt, men skulle det ske, at du har fortrudt købet, bestilt en forkert størrelse eller lignende, har du 14 dages fortrydelsesret.

Nej, desværre ikke. Vi refunderer ikke differencen mellem normalprisen og tilbudsprisen.

Hvis du har valgt at få din pakket leveret direkte til din adresse, og du uheldigvis ikke er hjemme, når postvæsenet kommer forbi, vil postvæsenet tage din pakke med igen, aflevere pakken til den nærmeste pakkeshop og ligge en seddel med alle informationer i din postkasse.

Returnering koster 49,50 kr.

Pengene bliver tilbagebetalt på samme konto, som du betalte fra.

Inden for 14 dage begynder vi din tilbagebetaling. Vi sender dig en e-mail, når vi har modtaget din retur og starter din tilbagebetaling.

Du kan betale i DKK - danske kroner.

Pengene trækkes, når din varer sendes fra vores varelager.

1 - 3 dages levering med GLS - kun 30,00 kr.

1 - 3 dages levering med DAO - kun 30,00 kr.

• Vores Facebook og Instagram
• Kundeservice: hello@itsmay.dk

• Livechat