Vores Historie

It’s May blev grundlagt i Maj 2020. Vi designer, skaber og fremstiller vores egne kollektioner - hvilket giver dig noget unikt og cool til enhver lejlighed.

Vi arbejder hårdt for at udvide vores eksklusive sortiment på tværs af tøj og tilbehør, alt under May-mærket og designet med meget kærlighed af vores interne team. Vores team brænder for design med lige fokus på stil, pasform og kvalitet, alt sammen til et opnåeligt prispunkt, som kun sælges hos itsmay.dk

Inspireret af de nyeste trends fra Australien og USA

Vores kollektioner er inspireret af de nyeste trends inden for mode, street style og popkultur I Californien og Australien. Vi brænder for at skabe designs, som vores kunder elsker.

Vi vil være dit nye shoppested til når du mangler noget unikt. Derfor har vi fornuftige priser, lynhurtig levering og nem retur - uden at springe dit budget.

Vores Kollektioner & Designs

Vi skaber eksklusive kollektioner, som er tilpasset de smukke og dejlige kvinder, der bærer dem. Vi har en ny kollektion klar hver måned, og vores design, samples og produktionsprocess fra start til slut tager kun 1-2 måneder per style, hvilket betyder, at vi arbejder hårdt for at give dig netop den søde kjole, nederdel, strik eller jakke du lige har købt. Alt er lavet med kærlighed til vores passion for design og omhyggelighed.

Vores tilgang til bæredygtighed

Fabrikker & Arbejdsforhold

Naturlig skønhed